FMAlumni.nl - Home

Club van 100

De Club van 100 is een club van (oud)studenten, medewerkers, particulieren en bedrijven die hun verbondenheid met de academie Facility Management aan de Haagse Hogeschool tot uitdrukking willen brengen. Door middel van een financiële bijdrage vanaf € 100,- per jaar ondersteunen zij initiatieven om de continuïteit van de activiteiten van de stichting te versterken en uit te bouwen.

Het doel van de Club van 100 is om geld in te zamelen voor activiteiten die uitsluitend ten goede komen aan onze eigen FM alumni. Met de beschikbaar gestelde middelen organiseren wij (tesamen met andere partijen) themabijeenkomsten, expertisekringen, en eens per 5 jaar een reunie. Daarnaast wordt door de stichting de website actueel gehouden en blijft deze actief ledenwerven om deze alumnigroep zo compleet mogelijk te maken om derhalve te blijven bouwen aan het waardevolle FM-netwerk.

De belangrijkste reden om lid te worden van de Club van 100 is natuurlijk om je verbondenheid met de academie FM aan te geven. Daarom krijgt elk lid naamsvermelding op de website  pagina. Verder wordt er jaarlijks een kenniscafe georganiseerd met een specifiek thema en krijgen leden gedurende het jaar de FM nieuwsbrief, vol informatie en leuke wetenswaardigheden over het huidige FM curriculum

Wil je ook lid worden van de club van 100? Meld je nu aan door een mailtje te sturen naar info@fmalumni.nl. Je inschrijving zal bevestigd worden waarbij je verder op de hoogte wordt gebracht.

 

Met trots tonen wij onderstaand de leden van de 'Club van 100':